білім беру ұйымдарының педагогтері
Курс актуальный, буду применять новые методы и подходы в своей работы
Инклюзивті білім беру казіргі уақытта өте актуальды болып тұр. Өзім осы курста үйренген жаңа әдіс тәсілдерді тиімді қолдануға және әріптестеріммен бөлісуге дайынмын.
Спасибо большое за курс, было интересно и полезно.
Айгүл Болатовна курс маған ұнады.
Үйден оқыту бойынша біраз мәлімет білдім
Курс по инклюзивному образованию произвёл очень хорошее впечатление. Материал был изложен доступно и понятно, с примерами из практики, что сделало обучение интересным и полезным. Особенно ценно, что в ходе курса поднимались важные аспекты инклюзии, которые действительно помогают понять особенности работы с детьми с ООП. Полученные знания обязательно пригодятся в профессиональной деятельности. Огромное спасибо организаторам центра Орлеу и преподавателю Айгуль Болатовне!
инклюзивті білім қазіргі таңда өте актуалды. Куратор Айгуль Булатовна өте қарапайым түрде, түсінікті жеткізе білді.
Айгүль Болатовна курс өте қызық болды маған қатты ұнады рахмет
Еңбегіңізге табыс тілеймін
Курсты ұйымдастырған Айгүл Болатқызына көп рақмет! Бұл курста керемет білімімді шыңдай алдым
Өтілген курсқа үлкен рахмет. Өзіме қажетті көптеген материалдарды алдым. Сізге шығармашылық табыс тілеймін.
Рақмет! Осы курстан көп құжаттармен таныстым, әдіс- тәсілдерін білдім. Айгуль Болатовна сізге алғысым шексіз.
Спасибо большое за интересный курс! Курс был очень интересный, полезный для меня.
Инклюзивті білім беру курсында өте көп білім алдым.Тәжірибемде міндетті түрде қолданамын.Нақты әрі түсінікті ақпарат бергені үшін тренер Айгуль Болатовнаға көп көп рахмеет.
Хочу выразить искреннюю благодарность за возможность пройти курс “Инклюзивное образование”, который стал для меня ценным источником знаний, вдохновения и профессионального роста. Курс помог мне глубже понять принципы инклюзии, научил видеть потенциал в каждом ребёнке и создавать условия, где каждый чувствует себя принятым и значимым.
Особую признательность хочу выразить нашему тренеру — Айгуль Булатовне. Ваша доброжелательность, чуткость, профессионализм и умение объяснять сложные вещи простым и доступным языком сделали обучение интересным и продуктивным. Вы не только делились теорией, но и щедро раскрывали практические подходы, основанные на вашем опыте. Благодаря вам я почувствовала уверенность в применении инклюзивных методов в своей педагогической практике.
Спасибо вам за поддержку, мотивацию и свет, который вы несёте в сердца педагогов!
Желаю вам крепкого здоровья, новых профессиональных успехов и благодарных учеников!
С уважением, Ердинтуя!
Мен үшін өте құнды курс болды. Біліктілікті арттыру — әр педагогтің міндеті.
Курс тамаша болды, қарастырылған тақырыптар маңызды , түсінікті болды. Осындай курс барлық пән мұғалімдеріне қажет деген ойдамын.
Айгүл Булатовна!
Сізге инклюзивті білім беру саласындағы ерен еңбегіңіз үшін алғысымыз шексіз. Сабақтарыңыз арқылы әрбір адамның қадірі мен мүмкіндігіне құрметпен қарауды үйрендік. Сіздің мейіріміңіз бен кәсібилігіңіз бізге үлкен шабыт берді. Еңбегіңіздің жемісін көріп, шығармашылық табыс пен зор денсаулық тілейміз.
Өте керемет!
Тек сәттілік!
Айгүл Булатовна сізге үлкен рахмет! Сізге шығармашылық табыс тілейміз! Өзімізге керекті ақпараттарды алдық! Көп қажетті нәрсені үйрендік
Сәттілік тілеймін!рақмет